Despre San Marino Pizza

pizza obor

Pizza LizeanuPaste, Preparate de pui, pește, vita si porc. Pizza Obor San Marino va aduce mancare acasa in doar cateva minute in zona Lizeanu, Maica Domnului sau Tei.

Pizza Lizeanu

Va oferim cel mai bun raport intre calitatea produselor si pretul oferit. In acelasi timp va asteptam in locatia noastra pentru a va convinge de calitatea mancarurilor oferite de echipa noastra.

In ciuda faptului ca pizza este considerat un preparat usor de realizat putine pizzerii din Bucuresti va ofera retete de pizza realizate ca la carte. Inovarea in bucatarie isi are loc doar daca stapanim la perfectie  pizza clasica, iar dupa aceea putem sa preparam retete proprii in materie de ingrediente si combinarea acestora.

Povestea Pizzeriei San Marino:

San Marino este unul dintre cele mai mici state din lume si este amplasat in centrul Italiei. Deviza nationala este “Libertate”, astfel de –a lungul timpului in San Marino a fost promovata o identitate culturala proprie a regiunii. Numele si povestea acestui minunat loc ne-a inspirat sa numim pizzeria noastra San Marino.

pizza lizeanu

pizza lizeanu

Pizza Lizeanu – Livrare in doar cateva minute in zona hot de livrare

A fost o data… Povestea noastra incepe cand doi prieteni au ajuns din Romania in statul San Marino, acestia fiind plecati de foarte multa vreme din tara. Intamplator in San Marino au intalnit intr-un mic restaurant un bucatar roman care le-a pregatit bucate romanesti traditionale. Atunci si-au spus;

Daca in San Marino ( Italia ) putem sa mancam preparate romanesti atat de bune si autentice, de nu am putea sa mancam si in Romania preparate din Italia realizate “ca la carte” si in acelasi timp bucate romanesti traditionale.

In Pizzeria San Marino amplasata in zona Obor din Bucuresti veti putea gusta o pizza traditionala realizata de un bucatar ce a invatat secretele acestui produs chiar din Italia.

Pizza Obor San Marino va ofera o reteta autentica de pizza, preparata cu ingrediente proaspete pentru o masa delicioasa. Pizza obor San Marino are un renume  printre pasionatii acestui preparat, astfel ca am dezvoltat si serviciu de  livrari pizza la domiciliu. 

 

Call Now Button