Povestea noastra – Pizzeria de la Obor

 

Un strop de creativitate, condimente speciale si ingredientele proaspete compun o reteta delicioasa

Locurile unde se mananca bine nu raman nedescoperite

Promisiunile noastre

home_kebab_list1

Mereu Proaspat

Prospetimea ingredientelor si a preparatelor servite reprezinta unul dintre obiectivele prioritare pentru localul nostru. Iubim fresh, iubim proaspat, iubim hot

home_kebab_list2

Respectam retetele

In meniul nostru veti intalni retete celebre, autentice, dar si preparate originale marca Pizza San Marino.


home_kebab_list3

Livrare rapida

Pizza San Marino va ofera livrare hot in zona noastra de livrare. Detalii in pagina: Unde livram?.

home_kebab_list4

Mereu creativi

Apreciem creativitatea culinara si aducem mereu retete noi in meniul nostru si suntem atenti la sugestile clientilor nostri

Pizza San Marino- Savoare, Pasiune si condimente

La Pizza Obor San Marino pasiunea pentru gatit, savoarea ingredientelor alese cu grija de maestrul bucatar si

TAGLIATELE CU FRUCTE DE MARE

prepararea dupa retete atent selectate reprezinta atuurile ce contribuie la perfectionarea unor preparate ce va vor uimi simturile. An de an am experimentat numeroase retete, atat din bucataria internationala cat si din bucataria traditional romaneasca si am pastrat in meniul nostru doar acele preparate culinare ce au indeplinit un anumit standard de calitate si au putut fi reproduse de fiecare data avand acelasi gust.

Pizza Obor

Opinia clientilor este extrem de importanta pentru noi

Permanent am cerut feedback din partea clientilor nostri si am tinut cont de dorintele lor in materie de oferta culinara a pizzeriei San Marino, astfel ca orice critica am interpretat-o ca o mana de ajutor in perfectionare si evolutia noastra. ( Misiunea San Marino )

Din acest motiv am realizat un scurt chestionat in a doua jumatate a anului 2016, prin care i-am rugat pe clientii nostri sa evalueze serviciile si produsele oferite de pizza obor San Marino. Am dorit sa aflam care este opinia clientilor pizzeriei San Marino in legatura cu produsele servite, atmosfera din local dar si despre servire si modul in care s-a comportat personalul pe parcursul prezentei acestora in local.

Viziunea San Marino

Viziunea noastra pentru viitor vizeaza plasarea San Marino in topul restaurantelor ce efectueaza livrari pizza sector 2, livrari pizza sector 3, precum si cresterea notoritatii brandului la nivelul intregii Capitale. Ne dorim extinderea zonei de livrare rapida si in alte zona ale Capitalei.

Pizza Obor

Zona de livrare hot pizza, paste, peşte, pui, preparate din carne de vita- Totul fierbinte la tine acasa in zona hot de proximitate fata de pizzeria San Marino

Scopul nostru principal atunci cand ne referim la serviciul de home delivery este acela de a scurta pe cat posibil timpul de livrare, in ciuda factorilor indpendenti de noi; Starea vremii si Traficul. Acestea fiind principalele cauze ce ne impiedica sa efectuam livrari pizza in sectorul  2 in ritmul dorit de noi.

 

Call Now Button